Общи условия на играта “Снимай се с домашния си любимец”

Разберете кои са победителите от нашата игра!

 

Този уикенд успяхме заедно да се забавляваме на едно място с домашните си любимци!

Благодарим на всички, които взеха участие в нашата игра! Успяхте да ни зарадвате с големите си усмивки и любовта към вашите любимци!

На случаен принцип бяха изтеглени 8 от участвалите, които да получат наградите, предоставени от notosgalleries и Zoo Center! Ето ги и късметлиите, както и наградите, които ще получат:

 
Rada Ostreva Ivanova – 100ml луксозен дамски парфюм от notosgalleries и Ваучер на стойност 20 лв. за верига Zoo Center, ветеринарни клиники и Pet Hotel SPA & Fitness – СПА хотел за домашни любимци за домашни любимци;
 
Михаела Фильова – Мъжка тениска от notosgalleries и Ваучер на стойност 20 лв. за верига Zoo Center, ветеринарни клиники и PET HOTEL SPA & FITNESS;
 
Eli Georgieva – Комплект чаши от notosgalleries и Ваучер на стойност 20 лв. за верига Zoo Center, ветеринарни клиники и PET HOTEL SPA & FITNESS;
Карта за отстъпки във верига Zoo Center, ветеринарни клиники и PET HOTEL SPA & FITNESS печелят:
Emiliya Videnova
Veronika Grozdanova
Момчил Момчев
Vessi Ilieva
Sasha Yordanova

Вашите награди можете да получите на място от магазин notosgalleries, Sofia Ring Mall в работните часове ( всеки ден между 10:00 и 22:00) в 14-дневен срок считано то 2.10.2017. За повече информация може да се запознаете с общите условия на играта по-долу:

Общи условия

1.1. Играта “Снимай се с домашния си любимец” („Играта“) се организира и провежда от София Дипартмънт Сторс ООД, ЕИК 202991772, опериращ под търговска марка notosgalleries, магазин на територията на София Ринг Мол,

1.2. Официалните Правила ще бъдат публично оповестени и ще бъдат достъпни за целия период на продължителност на Играта на интернет страницата http://notosgalleries.bg/notosgalleries_v02/notosgalleries_v02/ на София Дипартмънт Сторс.

1.3. Организаторът на Играта си запазва правото да допълва, изменя или променя официалните правила, като промените влизат в сила след оповестяването им на сайта на организатора или на фейсбук страницата му.

Раздел 2. Територия и период на промоцията

2.1. Играта се организира и провежда на територията на Република България. Периодът на играта е от 30.09.2017 до 23:59 часа на 01.10.2017 г.

Раздел 3. Механизъм на играта, процедура на предявяване, валидиране и получаване на наградите

3.1. Всеки посетител на Sofia Ring Mall има правото да участва в играта.

3.2. За да се включи в играта, участникът трябва да посети на място специално обособената фото стена, разположена до жълтата шатра на Zoo Center и Josera в Sofia Ring Mall и брандирана с логото на notosgalleries и Zoo Center, да се снима пред нея със своя домашен любимец и да публикува снимката като коментар във обособената за целта публикация на фейсбук страницата на notosgalleries – https://www.facebook.com/notosgalleriesBulgaria. Снимки, които не отговарят на горното условие, според правилата няма да се зачитат за валидно участие в Играта. Всеки участник, регистрирал валидно участие в Играта, участва в жребий за спечелването на 1 двойна награда.

3.3. Един участник има право да участва един път в Играта.

3.4. Участието в Играта не е обвързано с покупка.

3.5. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 02.09.2017, и ще получат награда описана в точка 3.6. на настоящите Общи условия. Имената на печелившия ще бъдат обявени във Фейсбук страницата на София Дипартмънт Сторс. Всеки от печелившите ще бъде известен за наградата си и как да я получи лично на място в магизин notosgalleries, Sofia Ring Mall.

3.6. Наградите в Играта са осигурени от София Дипартмънт Сторс и ЗОО ДИНО ЕООД и са както следва, за да бъдат разпределени между 8 печеливши:

– 100ml луксозен дамски парфюм от notosgalleries и Ваучер на стойност 20 лв. за верига Zoo Center, ветеринарни клиники и PET HOTEL SPA & FITNESS;

– Мъжка тениска от notosgalleries и Ваучер на стойност 20 лв. за верига Zoo Center, ветеринарни клиники и PET HOTEL SPA & FITNESS;

– Комплект чаши от notosgalleries и Ваучер на стойност 20 лв. за верига Zoo Center, ветеринарни клиники и PET HOTEL SPA & FITNESS;

– 5 бр. карти за отстъпки за за верига Zoo Center, ветеринарни клиники и PET HOTEL SPA & FITNESS.

3.7. Наградата трябва да бъде получена лично, срещу представяне на лична карта в 14-дневен срок от обявяването им на фейсбук страницата на София Дипартмънт Сторс.

Раздел 4. Критерии за участие в промоцията

4.1. За валидно участие се счита публикувана снимка според правилана описани в раздел 3.1. в рамките на посочения краен срок за участие.

4.2. В промоцията не могат да участват служители на София Дипартмънт Сторс ООД и ЗОО ДИНО ЕООД, както и техните семейства.

ДРУГИ:

  1. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.
  2. С включването си в томболата всеки участник предоставя безвъзмездно на София Дипартмънт Сторс ООД разрешение да възпроизвежда, публикува и разпространява информация свързана със спечелилите от промоцията, включително да използва предоставени от тях снимки и материали и да ги публикува в дигитални и печатни медии.
  3. Евентуално възникнали спорове между организатора на промоцията и участници в нея се решават чрез преговори или в краен случай при невъзможност да се постигне съгласие – чрез намесата на компетентните органи.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *