Пълна промяна с notosgalleries! Запознайте се с Михаил!

През месец декември, точно преди празниците, си поставихме за цел да подарим по едно невероятно изживяване на няколко човека, които имат нужда от промяна!

В играта ни, организирана с помощта на нашите прекрасни партньори от Woman.bg, се включиха стотици желаещи. Част от тях искаха промяна заради емоцията на цялото преживяване, други заради необходимостта от професионални съвети, а трети, усещайки вътрешнта нужда да променят нещо в себе си, искаха да се впуснат в новата година с нов заряд!

Ето че сега имаме възможността да ви представим късметлиите, които претърпяха преобразяването. Ще ви разкажем повече за всеки един от тях и за екипът от професионалисти, които направиха промяната възможна. Стилист, гримьор, коафьор, естетик и квалифициран бюти терапевт се погрижиха за нашите герои от глава до пети. Ето и резултатите!

Запознайте се с Михаил!

Третият късметлия от нашата игра беше Михаил. От момента, в която му съобщихме добрата новина, той беше изключително развълнуван и готов за своята промяна.

Разбира се, първата стъпка беше да го настаним в стола на Мария.

Pimp My Style се оказа точно това, от което всички наши герои имаха нужда! Промяната в прическата е най-осезаемата и най-бързо видимата, както в очите на околните, така и от нас самите. Михаил нямаше нужда от много сложни прически, така че Мария само освежи подстрижката му и оформи с малко гел, за по-раздвижен вид. 

Веднага след прическата Михаил попадна при нашите стилисти. Той избра да не променя тотално стилът си, а да го полира и да запази комфорта си. Добавихме повече цвят в гардероба му с карирана риза и жилетка на Chaps, а за панталонът на обувките заложихме на изпитаната класика в жанра Timberland.

Premier Dead Sea се погрижиха и за него с бърза терапия за ръце, за да се чувства той комфортно в студените дни.

И така за по-малко от час, Михаил си тръгна с нов гардероб и прическа, готов да се върне у дома при семейството си. Екипът от прекрасни дами, които се погрижиха за промяната му, го изпратиха към новата година с нов външен вид и заряд да покори всяко предизвикателство!

Ако път искате да усетите настроението можете да изгледате клипа от деня на промяната!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *