notosLOVES! Здравейте!

Представяме ви новата рубрика в сайта на notosgalleries – notosLOVES! В нея ще можете да прочетете интригуващи авторски статии от нашите блогъри за най-интересните нови предложения от магазина и полезно съдържание, което да ви кара да се връщате отново и отново всяка седмица!

Запознайте се с първия автор, Ангела!


Здравейте,

Трети ден отлагам писането на този първи блог пост… крайно време е да се захвана с него. Винаги ми е било трудно да се систематизирам в рамките на една страница.

Казвам се Ангела и от днес, всяка седмица ще ви разказвам малки и големи бюти тайни и трикове тук… в блога на notosgalleries.

Накратко – Ангела, на 32 години, истинско градско момиче. Усмихната, успешна, вечно бързаща и винаги нещо търсеща. Приятно ми е. Наистина много ми е приятно!

Какво ме доведе тук? Винаги съм харесвала мисията на notosgalleries. Това, че можеш да намериш всичко на едно място. Най-актуалните марки, придружени от по-непознати, но супер подбрани такива, обединени от две думи – качество и комфорт.

Тук ме поканиха да пиша главно за бюти секцията, защото имам опит като професионален кино и телевизионен гримьор, но не очаквайте само това от мен. Към днешна дата, наричам себе си по-скоро beauty addict. Обичам всичко красиво, обичам да ми е комфортно. Обичам да си играя с всички момичешки неща – гримчета, парфюми, аксесоари, дрехи, обувки, бельо (о, колко много обичам красиво бельо!). Обичам да съм в крак с трендовете, но никога не се движа сляпо по мейнстрийма. Отказала съм се от заветното 90 – 60 – 90. Даже… от 100 – 70 – 100 съм се отказала, май. И да, мога да кажа, че съм един голям ПЛЮС. Плюс любов, плюс забавление, плюс усмивки, плюс емоции и да плюс няколко килограма отгоре. Голяма работа.

Какво друго за мен? По образование съм завършила Public relations. Към днешна дата съм fulltime freelancer. Работя главно две неща – като online pr и организатор на събития в малката си бутикова компанийка, и като офис координатор в кино продукции. Второстепенно работя като домоуправител на 13 етажен столичен блок и нека не забравяме – горд собственик на куче порода – пинчуахуа.  Както може би разбрахте, мразя да седя на едно място.  От тези хора, които се чувстват stuck, ако не се занимават поне с две неща едновременно.

Обожавам червено червило. Виното винаги е rose. Храната – за предпочитане italiano. Мъжете – големи, стабилни, усмихнати и с чувство за хумор. Сериалът, естествено – Sex and the city. Филмът- Wicker park. Влюбена съм в интериорния дизайн, да се занимавам с него остава нереализирана моя мечта, засега. Околната среда cosy, но не претрупана от неща. Маниите – пътувания и Instagram, там най-бързо може да ме намери човек.

Та… след всичко разказано по-горе гарантирам, че тук можете да очаквате 100% Анджи – такава каквато е. С честното й мнение. Бюти идеи. Много бюти-full неща, oткрити в съкровищницата на notosgalleries и споделени с вас, моите любими читатели. Засега това.

p.s. Чувствам се като истинска Кари Брадшоу!

Xoxo,
Angie

Keep in touch at Instagram: angela_angelova

За автора

Ангела Ангелова

Типично градско момиче. Истинска, усмихната, винаги бързаща и постоянно търсеща – нещо, някой… Него! Това съм аз, Angie. Обичам всичко цветно, уютно и момичешко. Обичам хората и сляпо вярвам в добротата. Като цяло, oбичам да обичам.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *