Вчера е минало! Утре вече е късно!

Всяка една жена чувайки DIOR се сеща за две неща – за парфюмите и онази специфична, жизнена DIOR сияйна кожа. А като бивш гримьор мога да кажа, че най-важната основа за всеки прекрасен, безупречен и свеж грим е равната, здрава кожа. Днес ще си говорим за CAPTURE YOUTH, серията 100% персонализирана, mix & match грижа за кожата.

 

Всички ние сме различни. Ежедневието. Стресовите фактори. Малките ни радости, удоволствия, прегрешения… Всички те ни отличават едни от други. Така е и с кожата ни. Сигурно е обаче, че когато правим нещо за себе си искаме видим резултат тук, сега и веднага. Защото вчера е минало, а утре вече ще е късно!

За да мога ясно да обясня нещата трябва да знаем какво е нужно на кожата ни. Както се казва, да изясним няколко общи понятия:

Какво са антиоксидантите?

Антиоксидантите са нискомолекулни съединения, чието основно свойство в организма е да се свързват и унищожават свободни радикали (силно агресивни частици, които атакуват молекулите и клетъчните структури в организма като токсини, тежки метали, отровни оксиди и т.н.)

Защо са нужни на кожата ни?

Правилното количество антиоксиданти не само неутрализира всички вредящи свободни радикали, но и помага за подсилването на кожата и запазването на младежкия й вид.

 

Абсолютно наясно с тези факти, научни лаборатории DIOR, в партньорство с университет ‘Пиер и Мари Кюри’, откриват наличието на междуклетъчна антиоксидантна защита в епидермиса, наречена гликоксалаза. Интересното е, че именно тя определя възможността на кожата да старее. И тук, за да повлияе на процеса дори в най-ранни стадии DIOR намесва 100% персонализираната грижа за кожата.

В основата на CAPTURE YOUTH седи идеята за ултра превенция – комбинация от крем и 5 допълнителни серума с три вариации на нанасяне, осигуряващи точната доза антиоксиданти, които не просто да работят като щит, а да стимулират естественият защитен капацитет на кожата, за да забавят процесите на стареене, преди видимо да са се появили. Ето малко повече подробности за всеки продукт поотделно.

A G E – D E L A Y  A D V A N C E D  C R E M E – ЗАБАВЯ  ПРИЗНАЦИТЕ  НА  СТАРЕЕНЕ
Кремът , основа на серията, с ултра фина текстура за максимален комфорт при нанасяне. Моментално изглажда кожата. Тя възвръща оптималните си качества. Остава подхранена, обновена и тонизирана. Кремът е с най-висока концентрация на антиоксиданта Iris Florentina, допълнен от цяла ботанически преплетена структура за стимулиране на вътрешните устойчиви процеси на епидермиса.

T H E  G L O W  B O O S T E R

ИЗБИСТРЯЩ СЕРУМ

Слива Какаду (Murunga plum), която има 100 пъти по-концентрирано съдържание на Витамин C от портокалите, е в основата на този серум, и комбинирана с алфа хидрокси киселини избистря тена на лицето и действа върху неравномерния тен на кожата – за една видима и наистина осезаема трансформация. Може да се нарече „оръжие против умора“ – елиминира посивялата, задушена кожа. Енергизиращ в дълбочина продукт, идеален за използване в периоди на стрес, умора и при честа смяна на часова разлика.

 

 

 

 

 

T H E  P L U M P  F I L L E R

ИЗПЪЛВАЩ  ОБЕМИТЕ  СЕРУМ

Ботаническа хиалуронова киселина с три различни вида молекулярно тегло – хидратира както в дълбочина така и на повърхността на кожата. Възстановява плътността й. Първият хидратиращ концентрат за изпълнена, плътна кожа и подсилена еластичност. Идеален като интензивна терапия (през зимата) или борба срещу стреса на околната среда (вятър, слънце, топлина, студ).

 

 

 

 

 

 

 

T H E  M A T T E  M A X I M I Z E R

MАТИРАЩ  СЕРУМ

Комбинацията от млечна киселина, розова глина и цинков глюконат регулира в дълбочина производството на себум. Контролира излишното омазняване и изглажда текстурата на кожата. Кожата е матирана, а вида на порите е минимизиран. Ежедневно решение за комбинирана кожа – заличава несъвършенствата, изглажда тесктурата и остава мек, сякаш „блърнат“ ефект върху кожата.

 

 

 

 

 

T H E  L I F T  S C U L P T O R

ЛИФТИНГ  СЕРУМ

Бленд от естествени полифеноли, зелен и бял чай съчетан в бързо проникваща текстура. Бори се със загубата на еластичност и тонус на кожата. Стяга и дефинира лицевите контури. Идеален като ефективна терапия за повдигане, стягане и скулптиране.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


T H E  R E D N E S S  S O O T H E R

УСПОКОЯВАЩ  СЕРУМ  ПРОТИВ  ЗАЧЕРВЯВАНИЯ

Памукови пептиди за активно успокояване и защита. Кожата се чувства по-комфортно, мигновено. Зачервяванията са видимо намалени, а повърхността е видимо изравнена. Идеалният щит против агресори, успокоява и облекчава раздразнената и чувствителна кожа.

 

 

 

 

 

Толкова за продуктите.

Сега, начините на насяне. Нямаше да е DIOR и нямаше как да говорим за 100% персонализирана грижа, ако продуктите не можеха да се комбинират по между си. Да, правилно разбрахте. Всички продукти могат да бъдат комбинирани по между си, за да отговорят на нуждите на точно вашата кожа. Имате нужда от запълване на обемите, но искате и онзи секси и озаряващ блясък… Въоръжавате се с крем, серум Glow booster и серум Plump filler. Но как да ги нанесете? Има три варианта, дори за това:

С толкова много варианти  разработени „по поръчка“, всякаш точно за вас, не остава друго освен да кажа: Не губете време. (Р)Еволюционната грижа за кожата на DIOR е вече тук. Действайте сега! Защото вчера е минало. А утре вече е късно.

Продуктите от серията можете да намерите в notosgalleries, ниво 2.

 

xoxo,
Angie

Keep in touch @ Instagram: angela_angelova

За автора

Ангела Ангелова

Типично градско момиче. Истинска, усмихната, винаги бързаща и постоянно търсеща – нещо, някой… Него! Това съм аз, Angie. Обичам всичко цветно, уютно и момичешко. Обичам хората и сляпо вярвам в добротата. Като цяло, oбичам да обичам.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *