FashionLAB проектът

На 19-ти април notosgalleries имаше удоволствието да представи на официално събитие The FashionLAB – ексклузивното откриване на изцяло ново пространство отделено за български дизайнери

FashionLAB дава възможност на младите дизайнери не само да представят своите колекции и творения, но и да предложат лимитирани, висококачествени модни предложения на клиентите на notosgalleries.

FashionLAB има за цел не само да популяризира техния труд, но и да им предостави възможност да развият своите бизнес стратегии и да затвърдят собствените си марки на българския пазар. Младите дизайнери ще имат възможността да предложат своите уникални творения наред с световни марки, представени ексклузивно в notosgalleries между които Marc Jacobs, Lauren Ralph Lauren, Kendall+Kylie, Intropia и други.

notosgalleries, WHERE FASHION BELONGS, продължава да се води по концепцията си – да показва най-доброто на пазара в общо, перфектно курирано, лесно достъпно и насочено към нуждите на всеки отделен клиент пространство. Във FashionLAB ще бъдат представени най-новите модни колекции на Модна Къща АмбицияCKFStudio, MEME MORE, PENDARI FASHION, PROVOCATIVE и Kind of Gorgeous.

FashionLAB е първият по рода си иновативен проект на notosgalleries, който успя да обедини български дизайнери, медии, лоялни клиенти на магазина и специални гости под светлините на прожекторите на 19 април.

Най-актуалните тенденции на български брандове по червения килим, приятна музика и бляскаво ревю, събраха на едно място едни от най-големите ценители на модата и красотата. На събитието бяха представени и корнерите на българските дизайнери, където всеки клиент може да закупи любимите си артикули и да получи повече информация за творческата линия на самия бранд.

The Fashion Lab е място, където културата, образованието и талантът се съчетават в едно и предлагат изключителен опит в света на модата. На модното шоу моделите от модна агенция „Визаж“ представиха индивидуалните дизайнерски решения на българските брандове и на студентите от Нов Български Университет. За грима се погрижиха гримьорите на Dior, а прическите бяха дело на топ коафьори и Moroccanoil. Изкушаващия кетъринг на събитието беше осигурен от FloCafe, а напитките бяха дело на Disaronno.

По червения килим минаха Жени Калканджиева, мис България Вселена 2000 Маги Вълчанова, певицата Соня Немска, бизнес дамата Ирена Комитова и много други популярни личности и почитатели на модата.

notosgalleries направи поредна крачка в своето развитие, подкрепяйки младите талантливи дизайнери и пренасяйки своите лоялни клиенти в изкуството на обещаващата българска мода.

2 replies on “FashionLAB проектът

 • Ангелена Шатрова

  Здравейте,

  Пиша Ви от името на „Тъмбелина“ – български бранд за дрехи. Бих искала да разбера, има ли начин да продаваме наши колекции при Вас, ако има такъв, как мога да се запозная с условията?

  Ще очаквам отговора Ви!

  Поздрави,
  Ангелена Шатрова
  Тъмбелина
  http://www.thumbelina.rocks

  Отговор

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *