10 козметични марки, които си струва да последвате в Instagram

Кои са марките, които трябва да последвате веднага!

 

През последните години всички изглежда да са обсебени от Instagram.

Съвсем спокойно дори бих заявила, че Instagram измести Facebook като основен канал за споделяне на съдържание от страна на повечето марки. Instagram позволява да споделяме снимки и видеа, лесно, удобно, красиво подредено, и да създаваме истории, които привличат вниманието и ни карат да мечтаем.

Instargam за мен е мястото, където се вдъхновявам, мястото където разбирам за най-новите попълнения в света на модата и красотата, и най-вече основен виновник заплатата ми да изтича бързо, а снимките във фийда ми да минават поне 5 филтъра и 3 приложения, докато не получат финално одобрение за публикуване.

Ако и вие сте като мен съм сигурна, че вече сте последвали профилите, които ще ви представя, но ако все пак сте пропуснали някои от тях, или за пръв път ги откривате, гледайте внимателно следващите редове!

Следвайки съдържанието на марките не само ще разбирате първи за предстоящите нови продукти, но и ще получавате дневни дози вдъхновение и съвети, които лесно да приложите в ежедневния си грим!

През следващите седмици ще имам удоволствието да ви представя и други профили, които не бива да пропускате, за това не забравяйте да следвате редовно notosLOVES!

@chanel.beauty

 

 

@clarinsofficial

 

 

@clinique

 

 

@diormakeup

 

 

@esteelauder

 

 

@givenchybeauty

 

 

@guerlain

 

 

@miriam_quevedo

 

 

@premierskincareeu

 

 

@shiseido

 

 

В случай, че сте пропуснали профила на notosgalleries, можете да го последвате ТУК, за да сте винаги близо до новостите!

За автора

Ивелина Йорданова

Част от маркетинг екипа на notosgalleries, блогър и графичен дизайнер, любител на красивите и подредени неща, козметиката, вкусната храна и всичко, което блести.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *