HOME SWEET HOME

Кой не обича момента, в който си ляга в току що поставени чаршафи… За мен това е едно от онези малки домашно-уютни неща, които истински ме правят щастлива. Скоро ми се наложи да избера подарък за сватба и разхождайки се из красивия HOME департамент на notosgalleries само това ми се въртеше из главата. Мисля, че няма нужда да споделям какъв подарък избрах 😉

Ако не ви се е случвало да се по шляете из тази част на магазина, искрено съветвам да го направите именно през месец юни. Не само, защото той е отреден за месец на дома в notosgalleries, но и защото от всички ъгълчета дебнат красиви, свежи попълнения за дома, примамливи намаления и изненади. Писнало ли ви е от това да гледате дома си еднотипен и все едно „затворен“ в еднообразна рамка? Тази пролет можете само с няколко дребни промени да го преобразите напълно!

Завеси и текстил

Започнете от вертикалните линии. Сменете завесите. Това моментално ще смени емоцията и визията на дома ви.

Възглавнички

Комбинирайте цвета на завесите с тоновете на възглавничките. Тези малки уюто-носители внасят цвят и са бюджетен и лесен начин за бърза промяна. Да не говорим, че е почти невъзможно да направите грешка с тях.

 

Аксесоари по стените и заобикалящите ни масички за кафе

Картини, огледала, висящи и стоящи цветя… малки закачливи аксесоари тук-там и домът моментално се превръща в Pinterest-достоен интериор.

Ярки цветове.

Не се страхувайте да експериментирате с цветовете. Добавете един контрастен цвят. На масата, в аксесоар, възглавничка или уред. Раздвижете линиите, внесете цвят. Избягайте от бежовото!

Акценти в кухнята / електроуредите

Бях забравила, че в notosgalleries може да се намери KitchenAid. Какъв по-подходящ акцент в кухнята от ярък, ален електроуред. За свеж старт с всяко кафе или плодов сок , всяка сутрин.

Аромати

Нищо не казва по-ясно „Добре дошъл у дома“ като аромата, който усещаме отваряйки входната врата. В notos можете да намерите няколко различни опции, с които можете да сте сигурни, че вашият дом наистина внушава по-горе казаното. А ако сте ценители на изкусителните аромати, Locherber Milano е точно за вас – дизайнерски парфюми, специално разработени за дома … в ръчно изработени дифузери.

Чаршафи.

Пак се връщам в началото и онзи момент… свежи, чисти чаршафи! Мечта. В notosgalleries можете да откриете невероятна селекция от продуктите на coincasa, CK и много, много други. Вижте го само, как да не се сгушиш!

 

xoxo,
Angie

Keep in touch @ Instagram: angela_angelova

За автора

Ангела Ангелова  Типично градско момиче. Истинско, усмихнато, винаги бързащо и постоянно търсещо – нещо, някой… Него! Това съм аз, Angie. Обичам всичко цветно, уютно и женствено. Обичам хората и сляпо вярвам в добротата. Обичам да обичам!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *