Valentino, Tous и … колко е хубаво да бъдеш част от LOYALTY.

За първи път разбрах какво е ‘Loyalty program’ на касата на notosgalleries. Но не защото някой ми я предложи. Бях свидетел на следното: господин с покупка за 8,60 лв. ( да, словом: осем лева и шейсет стотинки) плаща на каса и започват да се печатат едни бележки, безкрай. Секунди по-късно касиерката обяснява: „С тази покупка достигнахте ниво GOLD на лоялната ни програма, получавате ваучери за:  отстъпка 30лв. от следваща покупка в notosgalleries,  безплатен билет за кино, 10% отстъпка при следващото ви посещение във FLOcafe Espresso Room, безплатна грим сесия за вашата дама и допълнителни бонуси от партньорите ни Karting Ring Sofia, Fun Ring Park и Zoo Center. Можете да се възползвате от тях в рамките на следващия месец”.

„И всичко това, за 8,60лв?!?“ – помислих си аз. Няма нужда да обяснявам как бързичко се регистрирах. Как става това? Прочетете тук.
От този момент нататък, бавно и славно трупам точка по точка и всеки път следя до къде съм и какво ми печатат на касата след всяка покупка, хахах.

Но да се върнем към заглавието. Искам да ви разкажа за ЧАНТАТА и малките меченца.

Един ранно-летен,  мръчкаво-дъждовен ден реших, че ми трябва нова лятна чанта.

Освен това, исках малко да си пооправя схлупеното настроение, да се поглезя… затова

с бърза крачка се отправих към ниво 3 на notosgalleries. Единственото, в което бях сигурна беше, че чантата трябва да е червена. Втора поредна година се опитвам да намеря перфектната червена чанта.

След бърз stroll през новите попълнения в дамските колекции и лекото разсейване от пролетните и сезонни намаления се озовах пред секцията чанти. Versace 19.69, Lauren, Rocco Barocco, Longchamp, Tous, никак не беше лесно.

 

Влюбих се в тази Valetino. Ярко червена, прекрасно разпределена и достатъчно голяма за да побере лаптоп, портмоне, калъф за очила, външни батерии и тук-там зарядно.


Но всичко спря като видях тези две божествени произведения. Толкова шик, в същото време бохо, но и glam заради златните дръжки… Толкова универсални, летни и абсолютно #instagramready. Естествено, бяха share-нати моментално.  

Трудно реших коя от двете точно да взема. Тази, която подхожда на outfit-а на деня ми или ултра цветната и сестричка… Цветовете и червеното надделяха. Предадох се, без бой и по собствена воля.

На път към касата, погледнах какво ново има на Tous щанда. Обожавам тези малки меченца. Нежни, момичешки, бляскави и в същото време – непреходни и толкова шик… На витрините вече бяха строени новите попълнения от марката – жълто злато, седеф и нежни пастелни цветове. Някак жълтото злато от дръжката на чантата, приглушените й ярки цветове и сладките златни меченца моментално се превърнаха в очаквано добра комбинация.

 

 

 

 

 

 

 

 

Отидох на касата, платих и О, ИЗНЕНАДА! Чух следното: „Здрасти Анджи! Как си… (пийп, пийп -маркираха се покупки 😊). С днешните покупки достигаш ниво SILVER, получаваш ваучер за отстъпка от следваща покупка, намаление във FLOcafe Espresso Room, ваучери за намаление при партньорите ни….“.

 

 

 

 

 

 

 

 

И денят ми наистина се оправи. С Лилия и Ану (да, ако все още не знаете notosgalleries е pet friendly), с които пазарувахме заедно за да можем да ви разкажем тази история излезнахме навън и всичко беше различно. Слънцето грееше, навън беше топло и приятно. Естествено, възползвахме се от ваучерите. Наградихме се с кафе и пенкейкс във FLOcafe за успешния, истински забавен шопинг… И така до следващия път. Хубаво е да бъдеш LOYALTY!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Aко сте стигнали до тук, ето бонус снимка на г-ца Ану с розова плажна шапка.

xoxo,
Angie

photo credit: Лилия Ангелова

Keep in touch @ Instagram: angela_angelova

За автора

Ангела Ангелова  Типично градско момиче. Истинско, усмихнато, винаги бързащо и постоянно търсещо – нещо, някой… Него! Това съм аз, Angie. Обичам всичко цветно, уютно и женствено. Обичам хората и сляпо вярвам в добротата. Обичам да обичам!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *