Миконос  Х  notosgalleries

A travel guide by @missbebeelle

 

Много съм щастлива, че имам възможността да представя специалния ми пътеводител за остров Миконос в този страхотен блог! Аз съм пътешественик и шопахолик и обичам всичко, свързано с красиви места и разкошни тоалети- а какво по-добро място от един цветен, необикновен и слънчев остров за да съчетаеш и двете!
Остров Миконос е наистина пленяващ- гръцкото гостоприемство в нашия хотел Royal Mykonian веднага ни впечатли, така че го препоръчвам – останахме много доволни! Гледката от балкончето ни в стаята беше разкошна!

 

бански MOSCHINO – My Lingerie by Provoke

 

 

Самият хотел е едно инстаграм бижу- модерен интериор, красив ресторант и дори мини мол!

 

рокля Kendall + Kylie, notosgalleries, ниво 3

 

Плажовете на острова са много- най-луксозния и скъпия сред тях е СантаАнна. Прекрасно място, но един ден за двама там започва от 200 евро. Щастлива съм, че бях с най-хубавия си бански на Moschino – посетителите на плажа са своеобразен моден парад на най-новите дизайнерски произведения и се чувствах като зрител на неспирно ревю! Алтернативно можете да се попечете на Агия Анна – друг плаж, по нищо не отстъпващ на този, но наполовина по-евтин и по-спокоен. Партита пък има на Лохан бийч- там кристално чистите води и ди джеите няма как да те оставят разочарован!

 

бански MOSCHINO – My Lingerie by Provoke

 

Музика, ресторанти и безветрие имаше също и на плаж Platis Gialos и може да се вредите винаги и без резервация!

 

топ Free People, notosgalleries, ниво 3

 

Остров Миконос е много ветровит през месеците юли и август! Подгответе се предварително и избирайте само южните плажове и си носете връхни дрехи за вечерите, когато ще разглеждате главния град на острова! Остър ток няма да ви е удобен за разходки по чаровните улици, застлани с камъни, но не пропускайте да се загубите из тях!

 

рокля Kendall + Kylie, notosgalleries, ниво 3

Любим ресторант – Mamalouka – вкусно, разнообразно и безкрайно красива градина!

 

рокля Kendall + Kylie, notosgalleries, ниво 3

 

На острова има разпръснати страшно много чаровни малки църкви – не пропускайте да се снимате пред някоя от тях!

 

топ Free People, notosgalleries, ниво 3

 

Мога да обобщя, че островът си заслужава да бъде посетен поне веднъж и макар и доста скъп, преживяването си струваше!

 

Следете @missbebeelle в Instagram за още вдъхновяващи пътешествия, разбира се винаги в красиви тоалети от notosgalleries!

 

Бел.ред.  Благодарим за истинската виртуална разходка и чаровни кадри, @missbebeelle! Очаквайте още нови и интересни гости в нашето блог пространство!

И нека не забравяме да допълним, че красивите тоалети на Стефи, от вчера вече са в #SEASONALSALE!

Повече за намаленията и ексклузивните ни отстъпки можете да прочетете ТУК: http://notosgalleries.bg/2018/08/21/sezonna-razprodajba/

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *