IDUN – истории за вечна младост, красота и чисти, шведски минерали

IDUN (от шведски – Идън) било името на богиня от шведската митология, преди християнизирането и вековете на викингите в Северните страни.

Красивата Идън била богиня на красотата и вечната младост. Митовете гласят, че тя имала кошница златни ябълки, които раздавала на боговете за да могат да останат вечно млади и безсмъртни.

Именно тази ябълка – символ на красотата, младостта и вечността е символ и на шведската козметика IDUN Minerals.

 

Защо започнах с мита ли? Защото за да разбереш и обикнеш – първо философията, а после и продуктите на марката, трябва да знаеш от къде идва идеята им. А тя е проста – честна, чиста, висококачествена минерална продуктова линия, в която не присъстват талк, добавени силикони, масла, парфюм или консерванти. Освен това са прочистени от никел, хром и микроорганизми, което ги прави подходящи за всеки цвят, вид и тип кожа, дори най-нежната и алергична такава.

     Чисти шведски минерали, пълна гама цветове, стил и тенденции, вдъхновени от Швеция.

Линията включва продукти за лице, очи, устни, нокти както и цялостна гама четки и чистител за тях (специално разработени за работа с минерална козметика).

 

Красивите опаковки (мечта за снимките на всеки бюти блогър) са с рисунки не на кой да е, а на самата Patrizia Gucci. А всеки продукт носи красиво шведско, женско име.

Едно от нещата, които за мен са ключови в линията е това, че трудно може да бъде объркан цвета на основата за грим. Това е и едно от основните преимущества на минералната козметика. Веднъж избрана правилно гамата (неутрален, топъл или студен подтон) минералите пречупват светлината и отразяват цвета на кожата, придавайки й свеж вид и лек, сияен блясък. Още нещо, всеки цвят пудра, сух или течен фон дьо тен е разработен с еднакъв нюанс. Така се спестява време в търсене, тестване и преливане на различните продукти.

     С IDUN Minerals кожата диша, подхранва се и е красива и предпазена през целия ден.

 

Но нека се върнем на символа на марката – ябълката. В тон с мита за кошницата на митологичната богиня, IDUN Minerals и Vi-Skogen се борят за вдъхването на вечен живот и красота И на планетата ни. Процент от продажбата на всеки продукт отива за залесяване на районите и осигуряване на труд, прехрана и чист въздух в районите, където те са най-нужни – Източна Африка.

Ако и вие държите на чистота, честност и високо качество в грижата за себе си, но и за природата… Попитайте консултантите на notosgalleries, ниво 2 за повече подробности и информация.

xoxo,
Angie

Keep in touch @ Instagram: angela_angelova

За автора

Ангела Ангелова  Типично градско момиче. Истинско, усмихнато, винаги бързащо и постоянно търсещо – нещо, някой… Него! Това съм аз, Angie. Обичам всичко цветно, уютно и женствено. Обичам хората и сляпо вярвам в добротата. Обичам да обичам!

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *