Tonino Lamborghini Golf в notosgalleries Bulgaria.

Добре дошли в notosgalleries Tonino Lamborghini GOLF!

 

Ексклузивната линия голф аксесоари и облекла откри свой корнер на ниво 1, notosgalleries Bulgaria.

 

 

Гостите на марката се докоснаха до вселената, наречена Tonino Lamborghini – от емблематичната водка, вина и енергийни напитки, през голф съветите и наставленията на CEO-то на компанията Franco Tosi, до изпипаните до последен детайл облекла, аксесоари и стикове за голф.

Линията представена в notosgalleries е перфектно адаптирана изискан желания на клиентите за качество, комфорт и стил. Голф аксесоарите сa произведени в Honma (Япония), чрез най-новите технологии достъпни на пазара, облеклата – посланици на стил и вкус, са произведени в Италия.

Малко повече за марката:

Основана през 1981г. от г-н Тонино Ламборгини, наследник на фамилията Ламборгини. С повече от 30 годишна история, марката Tonino Lamborghini е олицетворение на израза „произведено в Италия“ – развивайки лайфстайл бранд, символ на италиански стил, око за детайла и лукс. В продуктовата й линия влизат часовници, очила, телефони, парфюми, мебели, напитки, ресторанти, 5-завездни хотели, спортни облекла и аксесоари.

Безкомпромисен вкус, италианска индивидуалност и дизайн, разпознаваеми по цял свят като символ на лукс и техничност – това е Tonino Lamborghini.

 

Повече снимки от събитието, можете да откриета на нашата Facebook  страница, с клик тук.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *