PROVOCATIVE & Kind of Gorgeous с нова колекция и корнер в notosgalleries

 Ново вдъхновение! Нова колекция! Нов корнер!

 

На 9 ноември 2018 г., PROVOCATIVE и Kind of Gorgeous отпразнуваха заедно рождените си дни, откривайки официално и новия си корнер в notosgalleries Bulgaria.


По случай събитието, брандовете изненадаха гостите си с life представяне на визиите от колекция есен-зима 2018, специална томбола с награди и още много изненади, допълнени от елегантната селекция вина на „Бонония Естейт“, официален партньор на събитието. Клиентите на notosgalleries познават от проекта ни FASHIONLAB.

В основата на марките е вярването, че модата няма как да е просто „дрехи за обличане“, а стил и начин на себеизразяване. Повече за тях:

PROVOCATIVE е моден бранд с индивидуален стил и идеология, който предлага високо качество и дизайнерски облекла. Основател и дизайнер на бранда е Глория Димитрова.
Чрез комбиниране на модерни кройки и чувствени материи PROVOCATIVE създава дамски облекла, излъчващи ясен изтънчен минимализъм и стремеж към чиста непреходна естетика. Висококачествената изработка е приоритет на марката и клиентите й. Вниманието към детайла, подходящото съчетаване на материи и силуети носи усещане за елегантност и лекота. Дизайнерът вярва , че да изглеждаш привлекателен е въпрос на увереност в себе си, състояние на ума. Да си елегантен не значи да се набиваш на очи, а да се запечатваш в паметта на хората. Във философията на марката е закодирано комфортното усещане и същевременно увереността, която дрехите провокират в човека, който ги облича.

Kind of Gorgeous – Eстествена кожа, сребърна и неръждаема стомана, изграждаща мост между модата, фетиша и бъдещето. Уникалният концептуален дизайн превръща всеки аутфит в зашеметяваща визия. Всички чанти и аксесоари на Kind of Gorgeous са ръчно изработени с ярки сюжетни линии, прагматична елегантност и разумна дързост. Еклектична комбинация от ексцентричност и конвенция, подправени със съвременната усмивка на индивидуалността.
Непоколебимата самоизява, обърканата модерност и бунтовническият дух на новото хилядолетие се съчетават, за да направят марката Kind of Gorgeous синоним на революция, трансформация и независимост. Далеч от традиционните естетически изображения, марката представлява безкраен микс от минало, настояще и бъдеще.
Основател и творчески директор на марката е Катя Генчева.

Искате да видите и да се докоснете сами до новите колекции на марките? Заповядайте в notosgalleries, ниво 3.

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *