Make Up : notosgalleries

Много обичам да си говоря с бюти консултантите в notosgalleries!

И понеже сезона на специалните събития наближава и поканите за вечери, коктейли и коледни партита започват да валят като тих ноемврийски дъжд (точно като времето днес) … с Ира Христова, маркетинг консултант на notosgalleries, се настаняваме на стола на Симона Христова – професионален гримьор и бюти консултант в магазина.

Симона работи и ни разказва за всяка стъпка към перфектния грим… от почистването на лицето, през базата и цветовите коректори (за тъмни кръгове, пигментации, малки (или по-големи) пъпчици и несъвършенства), през точният фон дьо тен и как да го изберем… та чак до очната линия и защо за коледните партита да изберем точно блестяща такава.

Едно от истинските предимства на notosgalleries е, че тук на място има консултанти, които не само могат да ти разкажат и покажат даден продукт. Могат да го тестват и обяснят в подробности как точно да се използва за да ни стои възможно най-добре. А селекцията от марки гарантира качеството и е в състояние да покрие дори най-високите очаквания на клиента към всеки продукт или предлагана услуга.

Гледам с какво удоволствие и лекота работи Симона… и не мога да не я попитам как се мотивира и  какво за нея е професията й. Отговора е толкова откровен и истински: „Моята професията не е избор, а призвание. Гримът за мен е моята голяма страст. Аз правя всеки грим със старанието, труда и любовта все едно е първи за мен! Когато един клиент излезе усмихнат от магазина или не може да спре да се оглежда, тогава получавам най-голямото удовлетворение.“

До края на грима на Ира, в своеобразния ни #girltalk разбирам, че всъщност грим услугата на notosgalleries е регламентирана, извършваща се на място с highrend продукти и върви в ценови диапазон 50 дo 120 лв. (50лв. ежедневен грим, 80лв. вечерен и 120лв. специален грим, извън магазина). Записването е на място, а на въпроса дали си заслужава… отговарям със снимки от финалната визия, която Симона направи само след като й казахме: гримирай ни за Коледа.

До следващия път!

xoxo,
Angie

Keep in touch @ Instagram: angela_angelova

За автора

Ангела Ангелова  Типично градско момиче. Истинско, усмихнато, винаги бързащо и постоянно търсещо – нещо, някой… Него! Това съм аз, Angie. Обичам всичко цветно, уютно и женствено. Обичам хората и сляпо вярвам в добротата. Обичам да обичам!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *