LONDON за напреднали.

Или… четири различни места, които обикновено остават извън популярните travel guide-ове, които Miss Bebe Elle показва специално за нашите читатели. Аутфитите, естествено са от notosgalleries.

 

 

Ако вече сте били в Лондон, а сигурно сте ходили, защото това е един от най-страхотните градове в Европа, то тогава настоящият гид е точно за вас!
Била съм десетки пъти и винаги откривам нови, интересни и разбира се- #instagramable места, които ще споделя с вас сега! Ако вече сте отметнали Биг Бен, Моста Тауър и голямото виенско колело до река Темза- London Eye, е време да се потопите в истинската, автентична атмосфера на този разкошен град и да тръгнете off the beaten path!!

 

1. Карайте кънки пред музея за естествена история!

 

Една от най-красивите сгради в Лондон е фон на любимата ми ледена пързалка в Лондон- работи до 20 януари и все още имате възможност да си направите разкошна снимка като тази:

 

 

2. Посетете района на Ковънт Гардън.

 

Чудно красиви декорации, магазинчета и разбира се Роял Опера и много други прекрасни театри! Купете билет в последния момент на ниска цена и гледайте представление, което ще ви вземе дъха!

 

 

 

3. Отделете един ден за прелестните Kew Gardens.

 

Kew Gardens е огромна ботаническа градина, в която винаги има различни събития (следете сайта)! Там се намира и най- голямата Викторианска стъклена сграда в света- дом на различни и екзотични растителни видовe.

 

 

 

4. Разходете се из Шоредич.

 

Артистичен квартал, пълен с алтернативни барчета, готини ресторанти и интересни рисунки на улични артисти!
Надявам се че тези идеи за различно прекарване в столицата на Англия ще ви бъдат полезни и ще видите Лондон с други очи, а нищо чудно и да се влюбите в него- като мен!

 

бел.ред.
С нетърпение очакваме новите приключения на Стефи и красивите й спомени с notosgalleries аутфити. Следете я и в Инстаграм канала й: @MISSBEBEELLE

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *