IDUN Minerals

IDUN Minerals е цветна минерална козметика, разработена от Шведски учени и кожни експерти. Гримовете съдържат високо пречистени минерали, които спомагат за естествения и здрав вид на кожата. IDUN Minerals са най-добрият избор за всеки тип кожа, дори за най-чувствителната и такава, склонна към алергии.
Продуктите са със сертификат от Шведската Асоциация за Астма и Алергии и покриват изключително високите стандарти за продажба в аптеките в Швеция.

IDUN Minerals е доказателство как Чистият грим си партнира с изкуството и дизайна. Дизайнът на опаковките е творение на художничката Patrizia Gucci, правнучка на световно известния дизайнер Гучи.

IDUN Minerals са вдъхновени от жените, които държат на качеството на грима и се грижат за здравето си. Продуктите на IDUN Minerals са пречистени от никел, хром и микроорганизми. Формулата на грима не съдържа талк, силикон, парфюм, бисмут, парабени и др., като цветовете следват шведските тенденции в козметиката. Козметичната линия включва както продукти за лице, очи, устни и нокти, така и широка гама от четки за грим.
  • Етаж: 2
  • Произход: Швеция